Un dispositiu conjunt entre la Policia de Sabadell i Mossos sorprèn un centenar de cotxes a Can Roqueta

Dut a terme el cap de setmana i es van interposar quatre denúncies

Agents de la Policia Municipal de Sabadell del torn de nit.
Agents de la Policia Municipal de Sabadell del torn de nit. | Juanma Peláez
NacióSabadell
10 d'agost del 2020
Actualitzat a les 17:46h
La Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d'Esquadra va muntar un dispositiu, el passat cap de setmana, al polígon industrial de Can Roqueta amb la finalitat d'evitar les carreres il·legals que habitualment s'organitzen en aquest punt de la ciutat. Un centenar de vehicles van passar per aquest control, situat on es troba l'edifici de la ITV. 

Els agents, tal com han detallat fonts municipals, van anar aturant de manera aleatòria els turismes. Un d'aquests va intentar saltar-se la inspecció policial i va provar de fugir, però el van aconseguir aturar. 

Precisament, aquest comportament va motivar una denúncia, una de les quatre denúncies que es van interposar en aquesta acció conjunta, també per tinença de substàncies estupefaents. Per possessió de drogues va haver-hi dues més. 

A més del control a l'altura de la ITV, l'accés al polígon venint per la carretera de Mollet, va servir com a "primer filtre", ja que hi havia d'altres efectius repartits per la zona on s'havien fet curses amb anterioritat. D'aquesta manera, es fa visible la feina que anunciava el tercer tinent d'alcaldessa, Jesús Rodríguez, per "posar fre" aquest fenomen. 

L'operatiu arriba després que fa gairebé un mes que Junts per Sabadell (JxS) reclamés "contundència" contra aquesta concentració de cotxes i després que els veïns els haguessin traslladat la situació "insostenible", traslladava el partit. Precisament la seva portaveu, Lourdes Ciuró, ha celebrat "efusivament" aquesta actuació.