Sant Quirze recomana a la població evitar anar a Sabadell

L'Ajuntament demana als veïns extremar les precaucions per evitar contagis

L'Ajuntament de Sant Quirze
L'Ajuntament de Sant Quirze | Aj. Sant Quirze
NacióSabadell
06 d'agost del 2020
L'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, recomana al veïnat "limitar els desplaçaments a altres municipis com Sabadell o Barcelona als mínims imprescindibles". Oliveras subratlla que en aquests moments tan excepcionals cal limitar la mobilitat, fer vida al poble i tenir en compte el comerç de proximitat.

L'anunci s'ha fet després d'observar la tendència a l'alça de persones infectades pel coronavirus en els darrers dies a diverses ciutats del Vallès Occidental com Sabadell, Terrassa o Ripollet. Aquestes xifres indiquen que cal extremar les precaucions per evitar els contagis. A la ciutat vallesana s'han diagnosticat 6 casos positius en els darrers set dies.

L'alcaldessa apunta que cal seguir complint amb les mesures de seguretat establertes: ús de mascareta, manteniment de les distàncies de seguretat i una higiene periòdica de mans per evitar la propagació del coronavirus. Per aquest motiu, Oliveras recalca que el virus continua molt actiu i que cal ser "molt perseverants" en el compliment d'aquestes normes de prevenció.