Salut posa en marxa els tests massius a Ripollet

Es faran porta a porta i a través d'una carpa situada al parc Maria Regordosa

Personal sanitari que farà test PCR porta a porta a Ripollet.
Personal sanitari que farà test PCR porta a porta a Ripollet. | Norma Vidal / ACN
NacióSabadell
05 d'agost del 2020
Actualitzat a les 14:00h
Ripollet arrenca aquest dimecres amb els tests massius a la població per detectar casos asimptomàtics i aconseguir tallar les cadenes de transmissió. A partir de dijous serà el torn de Sabadell i divendres també ho farà Terrassa, les tres ciutats del Vallès Occidental que estan en el punt de mira per l'augment de contagis en els últims dies. 

A Ripollet s'inicia avui un sistema de contenció de la transmissió comunitària de la Covid-19 a la zona de Can Tiana i el Pont Vell. Això vol dir que el personal sanitari visitarà cada domicili dels blocs on s'ha detectat una incidència major per tal de fer un test PCR a totes les persones que hi viuen.

També dimecres quedarà instal·lada una carpa del SEM al parc Maria Regordosa, per tal que totes les persones dels barris de Pont Vell i Tiana puguin acostar-se a fer-se aquest test. La carpa del SEM estarà oberta des de dijous, dia 6, fins dissabte, dia 8 d'agost, de 8.30 a 13 i de 17 a 21 h, per tal de donar el major servei possible a la població dels barris.

Segons explica la tinent d'alcalde, Meritxell Caler, "es tracta d'una mesura proactiva per tal de contenir la transmissió comunitària del virus i evitar així possibles situacions futures més complicades" i que "és una estratègia pilot que estan aplicant al nostre territori que pot donar tranquil·litat als veïns i veïnes del municipi".