Sabadell remodela més de 150 parcs infantils i zones de joc de la ciutat

Les tasques de millora d'aquests equipaments s'emmarca en la iniciativa Fem Barri que busca garantir espais públics de qualitat

NacióSabadell
05 d'agost del 2020
Actualitzat el 10 d'agost a les 17:42h
Un parc infantil
Un parc infantil | Cedida
Sabadell remodelarà aquest estiu més de 150 àrees de parcs infantils i zones de joc arreu de la ciutat. El projecte, que va engegar a mitjans de juny i avança a ritme avançat, s'emmarca en la iniciativa Fem Barri, que té la intenció de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.

Durant aquests dies s'instal·larà nou mobiliari a la plaça de les Vaques. Prèviament, s'havien fet treballs d'arranjament del sistema de rec, de reparació de paviments, s'han canviat les tanques de fusta i s'ha remodelat la zona enjardinada. En les properes setmanes, es farà una renovació integral dels jocs.

Pel que fa a la plaça de Vila Arrufat, ja s'hi han instal·lat els nous jocs i mobiliari; s'ha canviat la tanca de fusta per una nova metàl·lica, s'ha remodelat la zona enjardinada i s'ha reparat el paviment. 

Tanmateix, durant els darrers dies també s'han fet actuacions a: la plaça d'Aurora Bertrana i l'àrea de jocs infantils de Nostra Llar; a la plaça de Laietana; a la plaça d'Alexandria; a la zona de jocs infantils de l'avinguda de Can Bordoll i a la plaça de Cardener; a la plaça de Tallarets; i a la plaça de la Roureda.