Ciutat

Sabadell remodela més de 150 parcs infantils i zones de joc de la ciutat

Les tasques de millora d'aquests equipaments s'emmarca en la iniciativa Fem Barri que busca garantir espais públics de qualitat

per NacióSabadell, 5 d'agost de 2020 a les 10:00 |
Un parc infantil | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sabadell remodelarà aquest estiu més de 150 àrees de parcs infantils i zones de joc arreu de la ciutat. El projecte, que va engegar a mitjans de juny i avança a ritme avançat, s'emmarca en la iniciativa Fem Barri, que té la intenció de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.

Durant aquests dies s'instal·larà nou mobiliari a la plaça de les Vaques. Prèviament, s'havien fet treballs d'arranjament del sistema de rec, de reparació de paviments, s'han canviat les tanques de fusta i s'ha remodelat la zona enjardinada. En les properes setmanes, es farà una renovació integral dels jocs.


Pel que fa a la plaça de Vila Arrufat, ja s'hi han instal·lat els nous jocs i mobiliari; s'ha canviat la tanca de fusta per una nova metàl·lica, s'ha remodelat la zona enjardinada i s'ha reparat el paviment. 

Tanmateix, durant els darrers dies també s'han fet actuacions a: la plaça d'Aurora Bertrana i l'àrea de jocs infantils de Nostra Llar; a la plaça de Laietana; a la plaça d'Alexandria; a la zona de jocs infantils de l'avinguda de Can Bordoll i a la plaça de Cardener; a la plaça de Tallarets; i a la plaça de la Roureda.

 

Participació