Tres incendis durant el cap de setmana a Sabadell

NacióSabadell
03 d'agost del 2020
Aquest cap de setmana hi ha hagut tres incendis a Sabadell. El primer va passar divendres 31 de juliol a les 23.50 al carrer Puig de la Creu amb la carretera de Prats. Es va originar un incendi a una zona de matolls afectant una extensió de 200 metres quadrats. Va intervenir una dotació del cos de bombers i tres unitats de la Policia Municipal.

Gairebé a les tres de la matinada de dissabte, al carrer Malta, es va originar un incendi a dos contenidors de reciclatge, un de paper i un altre de recollida orgànica. Els contenidors van quedar totalment calcinats i van resultar afectats dos vehicles estacionats. Va intervenir una dotació del cos de bombers i una unitat de la Policia Municipal.

Finalment, dissabte a dos quarts de set de la tarda, es va declarar un foc a l'interior d'un habitatge del carrer Ferran Casablancas 127. Segons fonts policials, el foc es va iniciar a la campana extractora de la cuina. No es van haver d'atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. En total van intervenir una dotació del cos de bombers i una unitat de la Policia Municipal.