atenció social

​Creu Roja adequa un espai de les instal·lacions per acollir persones sense sostre durant el dia

Ja atén una quinzena de persones

per NacióSabadell , 2 d'agost de 2020 a les 18:00 |
Un voluntària de la nova iniciativa | Creu Roja Sabadell
Les instal·lacions de la Creu Roja Sabadell han adaptat un espai, situat a la planta baixa, per atendre persones sense sostre durant el dia. Es tracta del projecte “Entre vies” i que ja atén una quinzena de persones, amb les quals ja treballen l’organització humanitària i Serveis Socials de la ciutat.
 

Es fa una atenció individualitzada i compten amb la cobertura de necessitats bàsiques com la higiene i el dinar. La tècnica de projectes sense llar de Creu Roja Sabadell, Mireia Osuna, ha afirmat que “la confortabilitat del nou espai, més el treball individualitzat que realitzarem, portaran a noves oportunitats per a cadascun” dels usuaris.
 

És un tracte diürn, del qual hi havia “un buit”, ha destacat la presidenta de l’entitat, Montse Font, i “aquest projecte pretén anar més enllà del caràcter purament assistencial”, ha afegit.
 
La zona compta amb una cuina equipada amb nevera, congelador i forn, així com una àrea amb ordinadors, un sofà, un projector i un televisor. La iniciativa compta amb una subvenció de l’Obra Social La Caixa.

 

Participació