​Creu Roja adequa un espai de les instal·lacions per acollir persones sense sostre durant el dia

Ja atén una quinzena de persones

Un voluntària de la nova iniciativa
Un voluntària de la nova iniciativa | Creu Roja Sabadell
NacióSabadell
02 d'agost del 2020
Les instal·lacions de la Creu Roja Sabadell han adaptat un espai, situat a la planta baixa, per atendre persones sense sostre durant el dia. Es tracta del projecte “Entre vies” i que ja atén una quinzena de persones, amb les quals ja treballen l’organització humanitària i Serveis Socials de la ciutat.
 
Es fa una atenció individualitzada i compten amb la cobertura de necessitats bàsiques com la higiene i el dinar. La tècnica de projectes sense llar de Creu Roja Sabadell, Mireia Osuna, ha afirmat que “la confortabilitat del nou espai, més el treball individualitzat que realitzarem, portaran a noves oportunitats per a cadascun” dels usuaris.
 
És un tracte diürn, del qual hi havia “un buit”, ha destacat la presidenta de l’entitat, Montse Font, i “aquest projecte pretén anar més enllà del caràcter purament assistencial”, ha afegit.
 
La zona compta amb una cuina equipada amb nevera, congelador i forn, així com una àrea amb ordinadors, un sofà, un projector i un televisor. La iniciativa compta amb una subvenció de l’Obra Social La Caixa.