«L’alternativa» a la Festa Major amb Joan Pera i Manel Fuentes

El cicle engegat aquest estiu “Hi Som!” proposa una agenda del 4 al 7 de setembre als jardinets

NacióSabadell
04 d'agost del 2020
L'Orchestra Fireluche a l'amfiteatre de l'Espai Cultura.
L'Orchestra Fireluche a l'amfiteatre de l'Espai Cultura. | Juanma Peláez
El regidor de Cultura, Carles de la Rosa, explicava en una entrevista a NacióSabadell que les 200 activitats programades de la Festa Major es repartirien al llarg de l’any i fins a la primavera. UiU Promotors contribuirà a fer “una mica més especials” els dies previstos i ha dissenyat una “alternativa” amb Joan Pera i Manel Fuentes com a grans reclams.
 
Del 4 al 7 de setembre, el cicle “Hi Som!” seguirà estenent-se, després que ja ho fes a la tardor, amb la bona acollida de la programació. Així, per la cafeteria de l’Espai Cultural de la Fundació 1859 Caixa Sabadell hi ha programades diverses cites per “contribuir a la recuperació” del sector cultural.

 
El primer dia el presentador presentarà una selecció dels principals temes de The Boss. El dia següent, La laia Rockera; The Beatles amb The Beatboys, els principals temes de la banda anglesa per als més menuts i per últim, l’autor local Cristian Saucedo.
 
Diumenge, tres noves funcions: “Contes que fan festa” amb la vallesana Rosa Fité, l’espectacle de Joan Pera “Una tarda amb Joan Pera” i posarà punt i final, novament un artista de Sabadell, Kim Marin, que representarà diversos conjunts dels anys 70. La programació acabarà dilluns, dia 6, amb el concert dels Mariners de Riera.