GRÀFICS Juliol tanca amb un lleu repunt d'ingressos al Taulí

En quinze dies passen de dos a 14

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
01 d'agost del 2020
Actualitzat a les 23:13h
El juliol s'ha tancat a l'Hospital Parc Taulí amb 14 ingressats, cosa que suposa un lleu repunt respecte a la primera quinzena, quan n'hi havia dos, segons les dades facilitades pel mateix centre hospitalari -fins aquest dijous, dia 30-. També respecte el passat mes de juny, quan únicament hi havia un pacient a planta i un altre a l'UCI

L'increment ha estat força proporcional en aquest segona part del setè mes de l'any, si bé a partir del dia 22 la crescuda ha estat més significativa, passant de quatre usuaris als 14 en una mica més d'una setmana -no hi ha cap a l'UCI-. 
 
 
Unes xifres que s'allunyen molt dels escenaris d'abril i maig, quan al Taulí es van comptabilitzar centenars d'ingressos, arribant el pic a principis d'abril amb 631 pacients, una seixantena dels quals a l'UCI.  
 
 
El que sí s'ha disparat han estat les infeccions. Fins al 14 de juliol havien donat positiu a les proves PCR 20, una mica més del doble -51- sis dies després i el darrer dia de juliol s'havia multiplicat per tres: 151.