Cs avalua amb un aprovat justet el govern PSC-Podem

Insisteix en la presentació d'un pla de mandat, que és diferent del d'inversions

El líder de la formació, Adrián Hernández
El líder de la formació, Adrián Hernández | Juanma Peláez
31 de juliol del 2020
El portaveu de Cs Sabadell, Adrián Hernández, ha posat nota al govern municipal, format per PSC i Podem, abans de marxar uns dies de vacances. Hernández els ha atorgat una aprovat just. "Un cinc per ser generosos", ha dit el líder de la formació taronja aquest divendres en una atenció telemàtica als mitjans per repassar el primer any del mandat. 

Ha assegurat que "si no fos per la pandèmia, suspendria", però ha admès que "és difícil" fer una avaluació en el context actual. Ha manifestat el seu descontentament amb la coalició, "esperava molt més", després de dos alcaldes independentistes, amb "més canvis dels que portem, que són pocs". 

Hernández ha recordat de la importància que es presenti un pla de mandat, "és una feblesa", ha reblat. En el ple ordinari de juliol es va aprovar la redacció d'aquest document i ha advertit que no és el mateix que el pla d'inversions, que va presentar fa uns dies l'alcaldessa Marta Farrés

El líder del partit ha repassat la feina duta a terme i ha carregat contra els canvis de criteri de l'equip municipal i "el soci" de Junts per Sabadell (JxS) en relació a la plantació d'arbres que van proposar "i ens van dir que era impossible". "I ara n'hi haurà 2.000 anuals" fins a finals de mandat. I també ha recordat l'aprovació de les pistoles Taser que espera arribin, un cop hi hagi un protocol i la formació, a finals d'any.