FGC i Trentur treballen per vincular el tren i la gastronomia

La Torre
01 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:48h
Una de les estacions que entraran en funcionament a finals de juliol
Una de les estacions que entraran en funcionament a finals de juliol | Cristóbal Castro

Estació de FGC Foto: Cristóbal Castro


El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i els administradors de Trentur, Lluís Canadell i Ramon Miró, han signat un acord de col·laboració per promoure oportunitats de negoci i desenvolupar projectes en l’àmbit de la restauració, vinculant el transport ferroviari i la divulgació de la cuina catalana. 

Amb aquesta iniciativa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya confirma la seva voluntat de donar valor al factor lúdic i a les possibilitats turístiques del tren, atraient nous sectors de públic i estenent la finalitat del viatge en tren més enllà del seu ús diari per motius professionals o escolars.

Ferrocarrils engloba tota aquesta oferta lúdica dins els bitllets combinats de Turistren, el projecte mitjançant el qual FGC apropa als viatgers els punts d’interès que es poden visitar amb les línies de Ferrocarrils, oferint experiències relacionades amb el turisme cultural, de natura, de compres o gastronòmic.

Les dues empreses confirmen així la voluntat d’aprofitar la seva experiència en els respectius camps d’actuació: Ferrocarrils mitjançant el seu patrimoni ferroviari i Trentur (Lluïs Canadell) amb la seva experiència en gestió i explotació de negocis de restauració (El Nacional, Boca Grande i Crepes Barcelona).

Tota l’oferta de bitllets combinats de Turistren es pot consultar amb detall al web www.turistren.cat i a l’aplicació per a mòbils d’FGC.