Final de l'onada, però persistirà l'ambient calorós

El termòmetre patirà una lleugera frenada

Redacció
01 d'agost del 2020
Final de setmana amb sol
Final de setmana amb sol | ND

Aquest diumenge ja no hi haurà onada de calor, però això no serà sinònim que no hi hagi o continuï l'ambient xafogós. Tot i que es frenarà l'escalada del termòmetre, seguirà fent calor, en un dia plenament estiuenc pràcticament tot el dia. Cap a la tarda poden arribar núvols, de cara a un canvi de temps previst per a la primera part de la setmana vinent.

El dia es llevarà amb sol i hi haurà predomini absolut. Els valors es rebaixaran i no assoliran, en el cas de la mínima, registres tan elevats de bon matí. La màxima també experimentarà un descens lleu, sent l'inici d'una reculada que s'allargarà uns dies. 


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un dia amb cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors, arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, a partir del vespre.

Tant la temperatura mínima com màxima baixaran lleugerament, la primera no tindrà valors al voltant dels 20 ºC, tan tropicals com els dos dies anteriors, mentre que la màxima seguirà una mica per sobre del 30 ºC a les hores centrals.