Sabadell celebra el dia la Gent Gran amb teatre i un grafit fet per avis, joves i nens

La temàtica de la diada d'enguany gira entorn el bon tracte i la prevenció d’abusos i maltractaments envers aquest col·lectiu

Redacció
01 d'octubre del 2015

La ciutat de Sabadell celebra aquest dijous el Dia Internacional de la Gent Gran. La temàtica d'enguany se centra en la sensibilització sobre el respecte i l’estima cap a aquest col·lectiu i la necessitat de prevenir situacions d’abusos i maltractaments. El programa d’actes inclou diverses activitats com la creació d'un grafit intergeneracional (entre nens, joves, adults i persones grans) i la lectura d’un manifest. Tot plegat serà a l'auditori del Pere Quart i a la plaça del Doctor Robert. 

La Jornada arrenca aquesta tarda a l'Auditori del Casal Pere Quart del carrer de Lacy a les 17:00 hores i inclou la representació de l’obra de teatre Bon tracte en tot moment, a càrrec de la companyia Els Pirates Teatre. Tot seguit tindrà lloc un col·loqui amb la participació dels actors i els assistents. Tot plegat estarà dinamitzat per l’educador social Oriol Carrasco. Aquest és un acte gratuït. Les invitacions per poder assistir-hi (l’aforament és limitat) es poden recollir al centre d’activitats per a gent gran de l’antic Mercat de Sant Joan.

D’altra banda, entre les  17:00 i les 19:00 hores a la plaça del Doctor Robert, es portarà a terme un Grafit Intergeneracional on grafiters de Sabadell, conjuntament amb gent gran de quatre residències de la ciutat i infants de diferents escoles, pintaran sis dibuixos relacionats amb el bon tracte a la gent gran. A les 19:00 hores es llegirà el manifest de la diada.