Desmantellen un punt de venda i distribució de cocaïna a Sant Cugat

En el registre del domicili han detingut una persona i s'han trobat substàncies estupefaents i eines per a la preparació de la droga

Material trobat en el domicili on es distribuïa cocaïna a Sant Cugat.
Material trobat en el domicili on es distribuïa cocaïna a Sant Cugat. | Cedida
NacióSantCugat
29 de juliol del 2020
Agents de la policia espanyola juntament amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Cugat han desmantellat un punt de venda de cocaïna al detall al centre de la ciutat. Durant el registre al domicili en qüestió els cossos policials també han detingut una persona, com a presumpte responsable de distribuir la droga a usuaris. Després de passar a disposició judicial, s'ha decretat presó provisional pel detingut.

El domicili que es feia servir per a la venda i distribució de les substàncies estupefaents es troba a pocs metres de la comissaria de la policia espanyola de la ciutat, situada al carrer Vallès, 1. En el registre s'han localitzat fins a 131 grams de cocaïna, altres substàncies, balances de precisió, 1.450 euros en efectiu i eines per a tallar i preparar la droga per ser venuda.

La investigació va començar el passat mes de desembre gràcies a informació facilitada per la policia local santcugatenca que va alertar de la persona responsable de vendre cocaïna a petita escala al municipi.

Segon informen fonts policials, el presumpte autor venia una mitjana d'un quilo de droga a la setmana. Detalls de la investigació revelen que per evitar la seva detenció i passar desapercebut, el responsable de la venda adquiria entre 50 i 100 grams al dia. Finalment, a mitjans de juliol es va fer l'entrada al domicili i s'acusa el detingut d'un delicte contra la salut pública.