estiu 2020

Obre la piscina de Ca n'Oriac

Cal reserva prèvia, també per als de tres anys o menors, que tenen entrada gratuïta

per NacióSabadell , 28 de juliol de 2020 a les 20:00 |
La piscina de Ca n’Oriac obrirà aquest dimecres, després que hagin acabat les obres d'ampliació de la sala de filtració, a l’avinguda de Navacerrada. D'aquesta manera, tots aquests equipaments de la ciutat estaran oberts, que van encetar la temporada el passat 6 de juliol

Les intervenciones han fet que l’equipament disposi d’una sala de tractament de l’aigua totalment renovada i amb capacitat per donar servei amb les millors condicions que marca la normativa vigent.


S'ha fet una renovació completa de la instal·lació de filtració amb la substitució, a més, del sistema actual de cloració per un altre d'electròlisi salina. Fins ara, la filtració es feia mitjançant un únic equip de filtració i bombeig per a les dues piscines del complex (adults i infants). En aquest sentit, s’han duplicat bombes i filtres per separat per a cadascuna de les piscines.L’aforament màxim permès en aquesta piscina és de 200 persones, a més cal reserva prèvia, també per a les criatures de 0 a 3 anys. Hi ha dos torns per dia: un de matí, de 09.30 hores a 14, i un de tarda, de 15.30 hores a 20. El funcionament per sessions permetrà netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn i donarà oportunitat d’accés a més persones.

 

Participació