Obre la piscina de Ca n'Oriac

Cal reserva prèvia, també per als de tres anys o menors, que tenen entrada gratuïta

Les instal·lacions municipals
Les instal·lacions municipals
NacióSabadell
28 de juliol del 2020
La piscina de Ca n’Oriac obrirà aquest dimecres, després que hagin acabat les obres d'ampliació de la sala de filtració, a l’avinguda de Navacerrada. D'aquesta manera, tots aquests equipaments de la ciutat estaran oberts, que van encetar la temporada el passat 6 de juliol

Les intervenciones han fet que l’equipament disposi d’una sala de tractament de l’aigua totalment renovada i amb capacitat per donar servei amb les millors condicions que marca la normativa vigent.

S'ha fet una renovació completa de la instal·lació de filtració amb la substitució, a més, del sistema actual de cloració per un altre d'electròlisi salina. Fins ara, la filtració es feia mitjançant un únic equip de filtració i bombeig per a les dues piscines del complex (adults i infants). En aquest sentit, s’han duplicat bombes i filtres per separat per a cadascuna de les piscines.

L’aforament màxim permès en aquesta piscina és de 200 persones, a més cal reserva prèvia, també per a les criatures de 0 a 3 anys. Hi ha dos torns per dia: un de matí, de 09.30 hores a 14, i un de tarda, de 15.30 hores a 20. El funcionament per sessions permetrà netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn i donarà oportunitat d’accés a més persones.