L'Ajuntament i el CE Sabadell descarten una celebració oficial de l'ascens

Demanen responsabilitat a la ciutadania, després de les celebracions espontànies a l'Eix Macià

La celebració de l'ascens
La celebració de l'ascens | Juanma Peláez
NacióSabadell
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:03h
L'Ajuntament i el CE Sabadell han descartat fer una celebració oficial, de caràcter públic, per l'ascens de l'equip a la Segona Divisió. Es limitarà a un acte, a porta tancada, entre una delegació del conjunt i els grups municipals al consistori sabadellenc. 

En una decisió conjunta i com un exercici de "responsabilitat", no hi haurà cap convocatòria pública, ni cap rua. Tot plegat, a causa de la "delicada situació sanitària del país" que obliga a "descartar qualsevol celebració d'aquest tipus". Tant l'administració local com l'entitat arlequinada han compartit "l'alegria" per aquesta pujada de categoria "i felicitem l'equip per l'esforç, la tenacitat i el resultat obtingut". 

Tanmateix, i després de veure les "celebracions espontànies" als carrers de la ciutat, han apel·lat a la responsabilitat individual de cadascú a l'hora de respectar les indicacions de seguretat de les autoritats sanitàries. Han insistit en el "moment crític" pel que fa a la proliferació de brots. 

En aquest sentit, s'ha posat l'accent en la "vital importància" de mantenir la distància de segurar, l'obligatorietat de dur la mascareta i en evitar concentracions, aglomeracions i altres situacions de risc. 

A més, la penya oficial, Honor 1903, ha demanat, a través de les xarxes socials, a "tots els arlequinats i simpatitzants" que no vagin a rebre l'equip, perquè "encara hem de vèncer a la Covid-19".