Els arlequinats capgiren el gol inicial del FC Barcelona B i s'imposen per 1-2

Els jugadors del Sabadell celebrant un gol
Els jugadors del Sabadell celebrant un gol | CE Sabadell
NacióSabadell
26 de juliol del 2020
Actualitzat el 27 de juliol a les 10:00h
El CE Sabadell ha tornat a la Segona Divisió (Lliga SmartBank) cinc anys després que baixés. I ho ha fet després d'imposar-se a la final del play-off exprés, disputat Andalusia al llarg d'una setmana, el FC Barcelona B per 1-2, en un gran partit dels d'Antonio Hidalgo, que mai han donat l'esquena al matx.
  Els arlequinats han capgirat el marcador, després que Monchu posés per davant els blaugrana a pocs minuts per arribar al descans. Els sabadellencs, però, han gaudit d'opcions, abans que anotés el filial. I a la represa, Aleix Coch, en un córner ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

El Sabadell ha continuat dominant i al 73 Néstor Querol, en carrera, ha picat l'esfèric per sobre de la sortida del porter d'Iñaki Peña. El gol que ha capgirat el marcador i ha aplanat el camí cap a Segona Divisió.

D'aquesta manera, es posa la cirereta al pastís d'una fase de play-off d’ascens, marcada per l’èpica, especialment en el segon partit, davant la Cultural Leonesa. Els arlequinats van engegar el camí superant un altre filial, el de l’Atlètic de Madrid. Després de l’empat a u, al final dels 90 minuts i la pròrroga, el Sabadell va estar més encertat des dels 11 metres. Ara bé, la igualada matalassera va arribar en la darrera jugada del partit.