La Festa Major de Castellar, cancel·lada

S'havia de celebrar entre els dies 10 i 14 de setembre

Una imatge d'arxiu de les activitats d'estiu a Casteller
Una imatge d'arxiu de les activitats d'estiu a Casteller | Ajuntament de Castellar
NacióSabadell
25 de juliol del 2020
Mica en mica han anat caient les festes majors del Vallès Occidental, de les primeres van ser a Terrassa, Sant Cugat i Rubí i posteriorment, Sabadell, Sant Quirze i ara Castellar, totes programades per celebrar-se al setembre. A la localitat veïna era entre el 10 i 14 i s'ha pres la decisió tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

L’objectiu és el de preservar la salut de la ciutadania i prevenir la propagació del virus. A més, igual que a Sant Quirze, també ha influït que d'altres poblacions dels voltants també les han suspès, tampoc es vol convertir "en un punt d’atracció on es puguin produir aglomeracions de persones procedents d’arreu de la comarca".

Així, tot i que es darrers mesos s’ha estat treballant en un format alternatiu de Festa Major, finalment l’Ajuntament ha decidit no dur-la a terme perquè no és possible fer-ho amb totes les garanties de seguretat necessàries.

No obstant, no s'ha renunciat a l’organització puntual d’activitats culturals a partir de setembre, per donar continuïtat a algunes propostes que s’estan portant a terme a la vila des del mes de juny. Tots els actes que es puguin programar es faran, sempre que les autoritats sanitàries ho permetin, seguint les recomanacions de seguretat establertes.