serveis públics

Una nova sucursal de Correus a Sabadell sota el concepte de «botiga comercial»

En el darrer ple ordinari es van traslladar les queixes a l'alcaldessa per les llargues cues

Així és la nova oficina | Correus
per NacióSabadell, 26 de juliol de 2020 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nova sucursal 4 de Correus es troba al carrer Salenques, 27, ha estat dissenyada sota el concepte de "botiga comercial" per millorar l'atenció i l'accessibilitat. Es podran fer operacions des de recarregar el mòbil, comprar entrades d'espectacles a pagar els rebuts de gas, entre moltes altres. 

Es tracta d'una transformació iniciada per l'empresa pública perquè els establiments passin de "ser una oficina postal tradicional a convertir-se en una botiga comercial, on tot s'orienta a millorar l'experiència".


La companyia postal està convertint la xarxa d'oficines, en té 2.393, en centres de multiserveis perquè els usuaris puguin fer operacions en menys temps i de diferent tipologia. L'horari serà de dilluns a divendres de 8.30 hores a 14.30. 
 

L'aspecte del nou establiment Foto: Correus


Curiosament, en el darrer ple ordinari municipal, corresponent al mes de juliol, en el torn de precs i preguntes li van traslladar a l'alcaldessa, Marta Farrés, les queixes de veïns per les llargues cues a les oficines de Correus. 

 

Participació