Nous nomenaments al Consell de Govern del Taulí

Entren expresident de Creu Roja, Josep Masip, i una pionera en la transformació de l'atenció primària, María Jesús Cubells

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
NacióSabadell
23 de juliol del 2020
Segueixen els canvis dins l’organigrama directiu de l’Hospital Parc Taulí. L’expresident de Creu Roja, Josep Masip, i la metgessa de família, i una de les pioneres en la reforma de l’atenció primària a Sabadell, Maria Jesús Cubells, s’han incorporat com a consellers del Consell de Govern.
 
Els dos han entrat en substitució d’Enric Blasco i Josep Simó. Masip va ser durant dues dècades el president de l’entitat humanitària de la ciutat, a més, entre d'altres càrrecs, de vicepresident provincial entre 1998 i 2003 i de 2019 fins a l’actualitat. Ha estat membre de diversos consells als consistoris del mateix Sabadell, Barberà i Badia.
 
Cubells, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), especialista en Medicina Interna de l’Escola Universitària de l’Hospital del Mar, ha estat metgessa de família fins a la seva jubilació. A més, va ser coordinador del CAP Andorra, que juntament amb els de Can Deu i Torre-romeu van ser capdavanter en la reforma de l’atenció primària.
 

Imatge d'arxiu del president de Creu Roja Sabadell Foto: Albert Hernàndez


No han estat les úniques novetats en aquest Consell, celebrat aquest dimecres, també s’ha renovat el consell d’administració de la societat Sabadell Gent Gran Centre de Serveis. Hi ha entrat María José Torres, que havia estat directora de la Direcció d’Atenció Primària (DAP) del Vallès Oriental, en substitució de Modesto Custodio i Mireia Subirana com a vocal que també és actual directora d’Infermeria del Taulí.  

Una reunió presidida per la nova responsable, Mariona Creus. La primera dona en ostentar aquesta cadira i que va ser nomenada el passat mes de juny pel Departament de Salut.