Podem es troba «còmode» fent coalició amb el PSC i descarta una ampliació de l'equip municipal

Presumeix d'haver imprès "ADN" de la formació morada en el primer any de mandat

L'alcaldessa i la segona tinent d'alcaldessa al ple
L'alcaldessa i la segona tinent d'alcaldessa al ple | Juanma Peláez
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:36h
La líder de Podem, i segona tinent d'alcaldessa, Marta Morell, ha fet balanç del primer any al govern municipal i ha admès trobar-se "còmode" formant coalició amb el PSC, a la vegada ha descartat que hi hagi l'entrada d'alguna altra formació davant, tal com ha dit, la situació en minoria actual. 

"No contemplen que no hi hagi un altre govern que estigui format per socialistes i Podem", ha manifestat Morell i ha afegit que la voluntat "és arribar acords amb tots i no una part". Si bé ha reconegut que "hi ha una oposició més constructiva, una en concret disposada a parlar, i una altra amb diferents formes. Tot és respectable" i ha insistit en el to dialogant. 

La de la formació morada ha confessat estar "molt satisfeta" del pacte amb els socialistes, perquè, "malgrat ser dos partits, funcionem com un govern" i això, ha continuat, "és molt positiu per a la ciutat". 

En aquest sentit, ha presumit de "l'ADN Podem" imprès en aquesta coalició com, entre d'altres iniciatives, en l'àmbit de la violència masclista i LGTBI; el nou reglament de participació que s'està cuinant i que necessitarà "del talent" de les entitats i ha qualificat "d'un repte important, de ciutat" i les futures àrees d'esbarjo de gossos per diferents punts de la ciutat.