El Taulí fa un registre d'entrades i sortides en les visites als pacients

És una mesura posada en marxa aquest dimarts i se suma a d'altres en la línia de garantir la seguretat

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
NacióSabadell
22 de juliol del 2020
Fa un mes i mig que l'Hospital Parc Taulí va tornar a permetre les visites regulars als pacients. Aquest dimarts ha incorporat una mesura de seguretat, ha començat a fer un registre de les persones que entren i surten del centre. 

Una directriu que se suma a d'altres engegades com que el pacient designarà els familiars autoritzats per visitar-lo, amb una única vista per pacient diària i es recomana que el familiar sigui el mateix durant períodes de dues setmanes.

Ha recordat que  qualsevol persona amb dificultat per respirar, diarrea, mal de coll, tos, febre, dolors articulars, pèrdua de gust o olfacte, així com si els ha tingut, però no han passat més de 14 dies, o ha estat en contacte amb algú que els ha patit, té prohibit assistir. 

Es manté la negativa a visitar pacients a urgències en procés d'atenció i aquells que pateixen coronavirus, excepte situacions de final de vida, menors, parts i altres excepcions que defineixi l'equip assistencial.

El Taulí, a més, ha recalcat que per accedir és obligatori l'ús de mascareta, ús de gel desinfectant a la zona habilitada i respectar la distància social.