Comencen les obres per millorar la via pública de més d'un centenar de carrers de Sabadell

Es tracta d'un projecte de l'anterior mandat, de 2,2 milions d'euros, i que va motivar una reestructuració del pressupost

Imatge d'arxiu d'uns treballs a la via pública
Imatge d'arxiu d'uns treballs a la via pública | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:47h
L’Ajuntament de Sabadell ha iniciat la millora de més d’un centenar de carrers, en el marc del projecte "Fem Barri", que busca incrementar la seguretat en el trànsit i en els desplaçaments. Unes intervenciones que compten amb un pressupost de 2,2 milions d'euros i que s'allargaran durant deu mesos. 

Tot i aquesta previsió, les feines estan subjectes a les condicions meteorològiques. Les tasques es faran a 101 carrers: 22 al Districte 1; 11 al Districte 2; 21 al Districte 3; 6 al Districte 4; 17 al Districte 5; 11 al Districte 6 i 13 al Districte 7.

Tot plegat, arrenca al carrer del Mont Blanc, entre Bonaigua i la Llanera, al barri de Ca n'Oriac. Mentre durin les obres, l’estacionament i l’accés als guals es pot veure afectat. I continuaran per Francesc Trabal entre Marçal Ballús i l’avinguda Can Deu. A continuació, al carrer dels Pins entre Moreres i Salzes i per Feliu Elias, entre Francesc Trabal i Santiago Segura.

L'agost estarà habilitat per treballar, per tal que s'acabin les obres al maig. Es tracta d'un projecte impulsat durant l'anterior mandat, però que no es va arribar a executar i que va motivar, el passat mes de novembre, una reestructuració del pressupost per adaptar la inversió als comptes municipals.