Presos polítics

Acte de benvinguda a Carme Forcadell al mur de la llibertat

Serà a partir de les 19 hores, en un lloc on des de fa més de 100 dies es reuneixen tots els dilluns pels presos i exiliats

per NacióSabadell , 16 de juliol de 2020 a les 17:52 |
La junta de tractament de Wad-Ras, on està complint condemna Carme Forcadell, i traslladada des de mitjans de juny procedent de Mas d'Enric del Catllar, li ha concedit el tercer grau i aquest cap de setmana ja podrà tornar a casa, a Sabadell. I per això, s'ha preparat una rebuda a l'expresidenta del Parlament.

Serà aquest divendres, a partir de les 19 hores, al mur de la llibertat, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Can Feu-Gràcia.


Un acte organitzat pel col·lectiu Free Carme Forcadell i que farà una concentració de benvinguda. Han recordat que, de cara a la cita, cal preservar la distància de seguretat i l'obligatorietat de dur mascareta, a més del rentat de mans. 
  Aquest punt de Sabadell no és un punt qualsevol, des de fa més de 100 dies tots els dilluns de 20.45 hores a 21 es fan convocatòries per fer "15 minuts de pensaments per les preses i presos polítics, per les persones exiliades i represaliades". 
 

 

Participació