El mecànic que desinfectava de franc vehicles policials durant l'estat d'alarma rep l'agraïment dels Mossos

Durant uns dies aixecar la persiana del seu taller per rebre cotxes de la policia

José María amb la màquina d'ozó
José María amb la màquina d'ozó | Juanma Peláez
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:47h
El confinament de la població, entre d'altres coses, també va suposar el de milers de vehicles i això es va traduir en què els negocis que hi depenien, com per exemple, benzineres i tallers van quedar orfes de vehicles. Precisament, un mecànic de Sabadell, José María Regidor, va aprofitar les seves instal·lacions per afegir el seu gra de sorra a la situació. 

Durant diversos dies va desinfectar els vehicles de la policia, tant de Mossos d'Esquadra com del cos sabadellenc, i ho va fer de franc. Ara, la policia catalana li ha agraït la seva feina amb una mena de diploma en el qual s'ha destacat la seva contribució. 

En el missatge, els Mossos han assenyalat la feina duta a terme durant la crisi sanitària i que els va ajudar "a donar suport a totes aquelles persones que ho necessiten". 
 

El reconeixement en forma de diploma Foto: Cedida


Regidor ha afirmat que ja el té emmarcat i és que, gràcies a la màquina d'ozó que es va comprar, justament setmanes abans que es decretés l'estat d'alarma, va poder continuar l'activitat encara que fos de manera altruista.