El camí del Montcau i coll d'Eres i la Mola es tanca per fer obres de millora

Els treballs consisteixen a restaurar els pujadors substituint l'asfalt per formigó i la naturalització d'altres trams utilitzant graves i terra que en milloren l'estètica i li donen un aire més natural

J.M.O.
03 d'octubre del 2015
Arc de Sant Martí sobre el Montcau
Arc de Sant Martí sobre el Montcau | Francesc Muntada

Arc de Sant Martí sobre el Montcau Foto: Francesc Muntada

A partir del dimecres 30 de setembre i fins al divendres 16 d'octubre (ambdós inclosos), els dies laborables el camí del Montcau i coll d'Eres i la Mola estarà tancat als usuaris a causa de les obres que s'hi realitzen. 

Al Centre d'Informació s'hi troben les alternatives per accedir amb seguretat a aquests espais emblemàtics del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. El via sobre el que s'actua és un dels més transitats de l'espai natural del Vallès Occidental i del Bages.

El tram afectat per les obres està situat entre coll d'Estella i coll d'Eres. A causa del pas de maquinària pesant es tanca des del coll d'Estenalles.

Els treballs consisteixen a restaurar els pujadors substituint l'asfalt per formigó i la naturalització d'altres trams utilitzant graves i terra que en milloren l'estètica i li donen un aire més natural.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Centre d'Informació del Coll d'Estenalles (938 317 300, de les 10 a les 15 h) o bé amb l'Oficina del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac (938 318 350, feiners de les 9 a les 15 h).