Aquestes són les piscines de Sabadell per «mullar-se» per l'esclerosi múltiple

La ciutat s'adhereix a la tradicional iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple

La Bassa, un dels equipaments on es durà a terme
La Bassa, un dels equipaments on es durà a terme | Juanma Peláez
NacióSabadell
11 de juliol del 2020
Com cada any per aquestes dates, hi ha una cita solidària ineludible: "Mulla't per l'esclerosi múltiple". Enguany, Sabadell torna adherir-se aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple, i que tindrà lloc aquest diumenge a la Bassa, Cercle Sabadellès 1856, Club de Tennis Sabadell i CN Sabadell.

Tot el que es reculli de donatius i venta de material es destinarà a la campanya que es destinen a la millora de les persones que pateixen aquesta malaltia. A més dels recursos que es recullin i dels metres que es nedin, el Club de Tennis Sabadell, per exemple, donarà a 50 cèntims per cada ace dels jugadors de tennis i pàdel durant la jornada.

A més, el CN Sabadell concentrarà l'activitat a la piscina de 25 metres que té a les instal·lacions del carrer Montcada, on durant la setmana ja han nedat infants dels casals d'estiu. El Cercle Sabadellès ha recordat que malgrat enguany no es pot nedar, sí es pot fer de forma online.

Enguany, i marcat per les restriccions sanitàries, en lloc d'haver-hi més de 600 piscines s'ha restringit a una mica és d'un centenar, perquè són les que compleixen amb les mesures d'higiene i seguretat.