coronavirus

Impulsen un premi per reconèixer les propostes culturals sorgides arran de la Covid-19

S’atorgaran tres premis, el primer de les quals serà de 5.000 euros

per NacióSabadell , 11 de juliol de 2020 a les 11:00 |
La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA han impulsat el Premi CoronaCultura, que buscar reconèixer aquelles propostes culturals dutes a terme entre el 14 de març i el 30 de setembre d'enguany. Unes creacions adaptades a la situació condicionada per la pandèmia i, per tant, originals i innovadores. 

Va adreçat tant a entitats, pimes, equipaments i com a professionals que han contribuït amb el seu talent a fer creacions dels àmbits de la música, les arts escèniques, la literatura, el cinema i les arts visuals. Tot plegat, dut a terme a Catalunya.


Hi haurà tres categories de premi, un primer valorat en 5.000 euros; un segon, en 3.000 i un tercer, en 2.000. El jurat escollit per designar els guanyadors el forma, el director del Palau de la Música, Joan Oller; l'actor i president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (Aadpc), Àlex Casanovas; la directora de la Fundació Catalunya Cultura, Maite Esteve; el director del TRESC, Pepe Zapata i la directora del diari Ara, Esther Vera.


 

 

Participació