Impulsen un premi per reconèixer les propostes culturals sorgides arran de la Covid-19

S’atorgaran tres premis, el primer de les quals serà de 5.000 euros

L'Ajuntament dissenya tota una programació cultural per als mesos d'estiu
L'Ajuntament dissenya tota una programació cultural per als mesos d'estiu
NacióSabadell
11 de juliol del 2020
La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA han impulsat el Premi CoronaCultura, que buscar reconèixer aquelles propostes culturals dutes a terme entre el 14 de març i el 30 de setembre d'enguany. Unes creacions adaptades a la situació condicionada per la pandèmia i, per tant, originals i innovadores. 

Va adreçat tant a entitats, pimes, equipaments i com a professionals que han contribuït amb el seu talent a fer creacions dels àmbits de la música, les arts escèniques, la literatura, el cinema i les arts visuals. Tot plegat, dut a terme a Catalunya.

Hi haurà tres categories de premi, un primer valorat en 5.000 euros; un segon, en 3.000 i un tercer, en 2.000. El jurat escollit per designar els guanyadors el forma, el director del Palau de la Música, Joan Oller; l'actor i president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (Aadpc), Àlex Casanovas; la directora de la Fundació Catalunya Cultura, Maite Esteve; el director del TRESC, Pepe Zapata i la directora del diari Ara, Esther Vera.