Maja Cecuk, nova directora de l’Escola Superior de Disseny ESDi

Imparteix temari al centre des de fa més de 15 anys

La nova directora a les instal·lacions del centre
La nova directora a les instal·lacions del centre | ESDi
NacióSabadell
12 de juliol del 2020
Maja Cecuk és la nova directora acadèmica de l’Escola Superior de Disseny ESDi de Sabadell. Ha estat nomenada pel director general de la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT), Antoni Garrell. A més, també, i com a centre adscrit a la Universitat Ramon Llull (URL), el recentment renovat rector, Josep Maria Garrell, també l'ha escollit en el mateix càrrec per als estudis oficials URL.

Cecuk és llicenciada en Història de l’Art, graduada en Disseny (especialitat dibuix de còmic), amb un màster en Comissariat d’Art Digital per ESDi-URL, i doctora en Història i Teoria de l’Art. Ha al centre durant més de 15 anys les assignatures de Dibuix de Representació i Teoria de la Forma del Grau Oficial en Disseny, entre altres. 

Entre els reptes d’aquesta nova etapa estan “reforçar la identitat de la comunitat ESDi", així com "formar professionals capaços de ser part de les solucions als desafiaments de la societat del futur, mostrant que el disseny i la pràctica creativa ens permeten imaginar i proporcionar noves formes de viure”.

Cecuk s'ha incorporat a l’equip directiu d’ESDi després de la sortida, el passat 6 de març, de Josué Molina com a director acadèmic. Llorenç Guilera ha assumit la direcció en funcions mentre ha durat el procés associat al nomenament de la nova directora acadèmica de l’ESDi, que s'ha allargat més del compte per l'ajornament a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.