FOTOS Una desena de persones ateses per un incendi de matinada en un local de l'Eixample

Dues persones de les 13 ateses, amb pronòstic menys greu

L'incendi en el local de l'avinguda Barberà
L'incendi en el local de l'avinguda Barberà | Darío Cuenca
NacióSabadell
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:38h
Un total de 13 persones van ser ateses per l'incendi en un local, situat a l'avinguda Barberà, a l'altura del carrer Salvany. Els Bombers, segons han indicat, van rebre l'avís a les 5.05 hores d'aquest dijous i l'origen de les flames han estat en uns matalassos. 

Totes les persones que han requerit atenció ho han estat per inhalació de fum i dues han estat traslladades a un centre hospitalari, amb pronòstic menys greu. Quatre han rebut l'assistència al mateix lloc, la resta també han estat trasllades, però amb caràcter lleu. 
 

Els bombers a la zona perimetrada Foto: Darío Cuenca

Ensurt de matinada al barri Foto: Darío Cuenca


La intervenció dels Bombers ha estat ràpida i han pogut apagar el foc ràpidament. Han hagut de ventilar l'espai pel fum que s'havia acumulat a l'interior, a més, s'han desallotjat una trentena de veïns, tot i que alguns han sortit del seu domicili i han baixat al carrer. 

Fins al lloc s'han desplaçat un gran nombre de dispositius, sis ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), quatre de Bombers i també quatre de la Policia Municipal de Sabadell. Aquest dijous, operaris municipals han tapiat aquest local.  
 

L'estat del local passades unes hores del foc Foto: Darío Cuenca