Principi d'entesa per trobar una direcció a Ràdio Sabadell

El ple aprova l'atorgament de tres milions d'euros fins a 2023

Un estudi de Ràdio Sabadell
Un estudi de Ràdio Sabadell | Juanma Peláez
07 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:16h
Ràdio Sabadell està sense direcció des de fa més de tres anys i aquest dilluns el primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, en una compareixença amb els mitjans de comunicació, condicionava afrontar aquest buit a l'emissora municipal a un "acord polític". Aquest dimarts, durant la celebració del ple ordinari del mes de juliol, s'ha albirat un principi d'entesa entre les diferents formacions perquè així sigui. 

El regidor de Junts per Sabadell (JXS), Francesc Baró, ha reclamat incorporar un model més digital a la ràdio i en la mateixa línia s'ha manifestat el portaveu de Cs, Adrián Hernández, que ha volgut deixar clar que no qüestiona la quantitat sinó que "no hi hagi projecte darrere no ens fem cap favor" i ha recordat "portem quatre temporades" així.

El regidor de la Crida, Maties Serracant -alcalde en la segona meitat de l'anterior mandat-, ha admès  que "no tot es va fer bé" i s'ha mostrat partidari de trobar un director o una directora a Ràdio Sabadell. Una cooperació generalitzada que Gibert ha celebrat, "recullo el guant", ha dit i ha precisat que després de l'estiu es tractarà el tema.

El tinent d'alcaldessa, aquest dilluns en declaracions als periodistes, ja va avisar que la "voluntat municipal és que no hi hagi un nou intent fallit" i "s'exploraria" que hi hagi quòrum.

Tres milions fins a 2023

Un ambient d'acord que també s'ha traduït en l'aprovació del contra Programa entre l'Ajuntament i Comunicacions Audiovisuals de Sabadell SLU, per a la prestació del servei públic de ràdio, per tres milions d'euros fins a 2023.