Els regidors tornen al ple

Aquest dimarts, a partir de les 16 hores, se celebrarà el ple ordinari de juliol

La celebració d'un ple d'aquest mandat
La celebració d'un ple d'aquest mandat | Juanma Peláez
NacióSabadell
07 de juliol del 2020
Mica en mica, l'Ajuntament de Sabadell va engreixant la maquinària per tornar a funcionar a plena activitat i entrar de ple en l'anomenada "nova normalitat". I una mostra és que aquest dimarts torna a celebrar-se un ple al seu lloc original, és a dir, a la sala de plens del consistori. Serà a partir de les 16 hores. 

Després de quatre mesos tancada tornarà a obrir-se per acollir als 27 regidors. Això sí, amb la distància social corresponent i sense públic. D'aquesta manera, l'espai haurà d'adaptar-se per complir amb les mesures sanitàries i la correcta col·locació de tots els regidors. 

L'última vegada que es va dur a terme un ple va ser el 6 de març, que va servir per donar llum verda als comptes públics. Vuit dies després es declarava l'estat d'alarma i quedava tot aturat, fins i tot es va ajornar el ple corresponent a l'abril

En aquests quatre mesos s'han convocat tres plens que s'han celebrat de forma telemàtica, el primer de la història a finals d'abril i al juny, dues cites: l'ordinari, que va tenir lloc tal com va fixar l'alcaldessa, Marta Farrés, al principi de mandat, el primer dimarts de mes, i la segona, un d'extraordinari, també al juny.