Núvols i possibilitat de pluges matineres que rebaixaran la temperatura

Tot i així seguirà l'ambient càlid

Redacció
06 de juliol del 2020
Clar predomini del sol
Clar predomini del sol | ND

Aquest dimarts canviarà lleugerament, tot i que el sol acabarà lluint, tal com ho ha fet en l'arrencada de la setmana. Hi ha previsió que pugui escapar-se algun xàfec de matinada o fins i tot es podria allargar fins al matí, cosa que farà que la nuvolositat sigui predominant fins al migdia. A partir d'aleshores, el sol guanyarà protagonisme i acabarà imposant-se.

El dia es llevarà amb nuvolositat i fins i tot algunes restes de pluja, de caràcter lleu. Les nuvolades acabaran trencant-se i el sol lluirà per tancar la jornada. Tot plegat, farà que es freni el mercuri i no es dispari, encara que seguirà l'ambient càlid. 


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un dimarts amb un cel molt ennuvolat a la primera part del dia i ja de cara a la segona es desfarà. De matinada i fins a mig matí podria haver-hi ruixats febles al sector central del litoral i prelitoral.

La temperatura en general baixarà respecte aquest dilluns, entre els 13 i 18 ºC els registres mínims, mentre que la màxima oscil·larà entre els 24 i 29 ºC.