L'homenatge a les persones mortes durant l'estat d'alarma a Sabadell serà el 21 de juliol al Taulí

Es farà un acte i la descoberta d'una placa

L'Hospital Parc Taulí de Sabadell, vist des de l'aire
L'Hospital Parc Taulí de Sabadell, vist des de l'aire | Juanma Peláez
06 de juliol del 2020
Actualitzat el 07 de juliol a les 14:49h
El 21 de juliol a les 19 hores a l'exterior de l'Hospital Parc Taulí es farà l'homenatge a totes aquelles persones que han perdut la vida durant l'estat d'alarma a Sabadell, víctimes o no per la Covid-19. Així ho ha anunciat aquest dilluns el primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert. 

Serà un esdeveniment "reduït", ha subratllat, que comptarà amb 150 persones i amb totes les mesures de seguretat, que marquen les autoritats sanitàries. Gibert ha explicat que esperen donar més detalls en breu, així com la manera perquè la ciutadania pugui assistir aquesta cita. 

Una trobada que conduirà la periodista Marta Càceres i que també s'espera comptar amb diferents col·lectius de la ciutat, entre d'altres àmbits de la cultura i la sanitat, ha concretat. El tinent d'alcaldessa ha dit que, a més del propi homenatge, també hi haurà la descoberta d'una placa per recordar aquests veïns de la ciutat que ha mort en aquest període. 

L'alcaldessa, Marta Farrés, en una entrevista a NacióSabadell, va assegurar que s'estava treballant per organitzar aquesta iniciativa, que també pretén reconèixer els col·lectius i persones que durant tot aquest temps han ofert ajuda.