L'espectacle «Salto a la Fama» del capellà Carlos Fuentes, suspès per «responsabilitat»

La 36a edició s'ha ajornat al gener de 2022

Molta festa i diversió sobre l'escenari de La Faràndula
Molta festa i diversió sobre l'escenari de La Faràndula | Juanma Peláez
NacióSabadell
06 de juliol del 2020
Actualitzat a les 11:56h
Les afectacions pel coronavirus, malgrat ja estar desactivat l'estat d'alarma i haver-hi mobilitat per tot l'Estat, es deixen notar amb el degoteig de cancel·lacions d'esdeveniments. El darrer ha estat l'anunci del capellà Carlos Fuentes que, a través de les xarxes socials, ha informat que el "Salto a la Fama", que té lloc cada any al Teatre La Faràndula, no es podrà dur a terme a principis de 2021 i que s'ajorna un any "per responsabilitat". 

Es tracta d'una cita que organitzen els Franciscans de Sabadell amb actuacions infantil i juvenil en les quals fan una demostració de les seves actituds interpretant coneguts temes musicals. Un espectacle que compta amb la participació de cares conegudes, al llarg dels anys hi han passat Sergio Dalma, Manel Fuentes, Sor Lucía Caram i el Mago Pop, entre molts d'altres.



Enguany, l'edició 35 es van destinar els recursos a una iniciativa de Moçambic, Casa do Gaiato, que es dedica a oferir educació i integració social a joves que no poden anar a l'escola per manca de recursos de la família.