coronavirus

Els 20 delictes més peculiars que s'han «patit» durant l'estat d'alarma al Vallès

Selecció dels casos que els cossos policials de la comarca han enxampat durant aquests mesos

per NacióSabadell, 4 de juliol de 2020 a les 18:00 |
Els diversos vehicles policials | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'estat d'alarma ja és història, pràcticament tres mesos en què tot ha estat regulat i controlat des de Madrid. Els cossos policials de cada zona, per tant, han agafat protagonisme i han esdevingut essencials perquè garantissin les noves ordres imposades, que passaven bàsicament pel confinament de la població. 

Amb el pas de les setmanes, s'han anat rebaixant el nombre de denúncies i detencions, pel fet de l'alliberament de les mesures restrictives. Això, però, no ha evitat que inicialment, el Vallès i els seus veïns se les empesquessin per robar, traficar amb drogues, prendre alguna cosa, fer trobades entre persones o simplement, passejar la mascota. 

Accions molt quotidianes que amb l'estat d'alarma han quedat prohibides i que han motivat un bon nombre de sancions. A continuació, va una selecció dels 20 successos més peculiars durant aquests mesos a la comarca. 

 
 

 

Participació