coronavirus

Fiscalia amplia el focus d'investigació de residències de l'àrea de Sabadell

Es tracta de la denúncia d'un particular

per NacióSabadell , 3 de juliol de 2020 a les 09:00 |
Els jutjats de Sabadell | ACN
La Fiscalia ha ampliat la investigació sobre la gestió de les residències de l'àrea de Sabadell. Ha traslladat una denúncia d'un particular al jutjat número 3. Aquestes se sumen a les cinc ja obertes que es mantenen de les últimes setmanes, engegada pel ministeri públic i conservant així el mateix nombre que fa dos mesos, quan va passar de quatre a cinc

A més també continuen els procediments judicials, segueixen oberts els tres dels que ja tenia constància. Dos es mantenen oberts als jutjats de Sabadell, un d'aquests per desatenció i falta de tractament, i un altre als de Cerdanyola del Vallès, pels presumptes delictes de falsedat en document oficial i omissió del deure de socors.


La fiscalia ha arxivat 11 diligències i, per tant, s'han reduït a una trentena a Catalunya, després que la setmana passada, s'elevessin fins a 42. En l'àmbit civil, el ministeri públic també ha rebaixat el seguiment a una setantena de centres. En aquests casos, es fa un seguiment de la situació i per a la protecció dels usuaris. Respecte a la setmana anterior, ha arxivat dos procediments.

A tot l'Estat ja hi ha engegades 227 investigacions penals i 193 diligències civils, amb dades del 29 de juny.


 

Participació