finances

Un joc descobreix l'economia domèstica dels adults entre els infants

Es tracta d'una iniciativa conjunta de l’Institut d’Estudis Financers de Barcelona i l’editorial Kidnelis

per NacióSabadell, 5 de juliol de 2020 a les 18:00 |
Un nen amb el joc de taula | Kidnelis
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Institut d’Estudis Financers(IEF) de Barcelonai l’editorial Kidnelis de Sabadell, especialitzada en jocs educatius, han creat Finnelis, un joc de taula sobre finances domèstiques per conscienciar als més petits de la casa sobre el valor dels productes i serveis i la importància de fer un consum responsable i raonat. S'adreça a infants de primària perquè tractin amb aspectes de la vida quotidiana dels adults.

El departament d’educació financera de l’IEF ha creat els continguts i ha aportat els conceptes financers per fer que el joc sigui una eina d’aprenentatge. “Hi apareixen conceptes de consum responsable i consciència social, per tal de despertar l’esperit crític dels infants i ajudar-los a comprendre la importància d’administrar amb seny els seus diners”, explica el soci de Kidnelis, Josep Hilari.


El director general de l'IEF, Josep Soler, posa en valor que “la clau és desenvolupar l’esperit analític dels infants per tal que siguin uns consumidors del futur responsables, capaços de fer una gestió acurada dels seus recursos”.

 

Participació