El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola s'adapta a les mesures sanitàries per oferir una cinquantena de concerts

El certamen s'organitzarà del 2 a l'11 d'octubre per diferents punts de la localitat

Actuació de Shirley Davis en una edició passada del festival
Actuació de Shirley Davis en una edició passada del festival | Edu Marcos
NacióSabadell
05 de juliol del 2020
Actualitzat el 03 d'octubre a les 14:26h
L'organització del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ha adaptat l'esdeveniment a les mesures sanitàries recomanades per les autoritats i espera anunciar un cartell amb una cinquantena de concerts, que estaran repartits per una dotzena de punts diferents de la localitat vallesana. 

La cita tindrà lloc del 2 a l'11 d'octubre en aquesta dotzena d'espais a l'aire lliure per garantir la distància social i assegurar l'aforament, a més també hi ha plantejades activitats paral·leles que configuraran l'off festival. 

Així, el certamen recuperarà llocs culturals de la població com l'amfiteatre de Can Serra, la Masia Cordelles, l'antiga pista d'hoquei de la biblioteca municipal i Ca n'Ortadó. Les actuacions musicals, a més de l'organització de l'off festival, es complementaran amb exposicions i diferents propostes dirigides a un públic familiar.

Aquest 2020 estava previst que el Festival Internacional de Blues celebrés la 30 edició i els organitzadors havien previst una celebració especial, però han posposat l'aniversari per 2021 i la cita d'enguany l'han batejat amb el nom de 29,5.