El Parc Natural de Sant Llorenç estrena noves aplicacions per a mòbils

Totes estan disponibles per a dispositius Android i IOS, són gratuïtes i ofereixen continguts en català i en castellà

Redacció
04 d'octubre del 2015
La Mola des de Terrassa
La Mola des de Terrassa | La Torre

Després de la posada en marxa fa uns mesos de l'aplicació dedicada al Parc Natural del Montseny, ja és possible descarregar-se les app corresponents al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc del Castell de Montesquiu, el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola, el Parc Agrari del Baix Llobregat, el Parc Fluvial i el programa Parc a taula.

En el menú navegable de les diverses aplicacions es troba tota la informació necessària per visitar l'espai natural escollit: la relació d'equipaments, serveis i itineraris més importants, zones d'acampada i esbarjo, aparcaments, punts d'informació i dades de contacte amb els gestors dels parcs, estat del temps. També s'hi descobreixen referències a restaurants i allotjaments així com una àmplia oferta d'activitats culturals gràcies a les seccions de notícies i agenda.

Es tracta d'un accés fàcil i còmode a les dades que permetrà gaudir més de l'stada al parc. Les app també es poden consultar offline, cosa que garanteix sempre la seva utilitat encara que no hi hagi cobertura de xarxa.

Totes les aplicacions estan disponibles per a dispositius Android i IOS, són gratuïtes i ofereixen continguts en català i en castellà.

Les trobareu a http://parcs.diba.cat/aplicacions-mobils.

La posada en servei d'aquestes aplicacions és una aposta de la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, per les noves tecnologies i perquè la demarcació de Barcelona esdevingui un territori smart. Així, està previst que de manera progressiva la totalitat dels espais naturals de la Xarxa, ja siguin de gestió directa o consorciats, disposin de la seva app en ambdós sistemes operatius.