Tot a punt per a l'obertura de les piscines municipals

Els torns i la limitació d'aforament, les principals novetats

La Bassa, a punt per rebre visitants
La Bassa, a punt per rebre visitants | Albert Hernàndez
NacióSabadell
01 de juliol del 2020
Actualitzat el 02 de juliol a les 10:02h
Aquest dilluns obren la Bassa i les piscines municipals Olímpia, Campoamor i Cal Marcet. Tot està a punt, marcat pel context actual de pandèmia. Així ho ha garantit l'alcaldessa, Marta Farrés, que per complir amb les directrius sanitària es limitarà l'aforament, s'implantaran torns i l'aposta per la compra online dels usuaris. 

Farrés ha justificat la implantació de dos torns, de matí de 9.30 hores a 14 i de tarda, de 15.30 hores a 20, perquè hi hagi més "rotació" d'usuaris i això s'acompanyarà de la compra per usuari de, com a màxim, vuit entrades de cop. En aquest sentit, l'alcaldessa ha fet una crida a la compra online per evitar cues, especialment a la Bassa, que es pot fer amb cinc dies d'antelació. 

Precisament, en aquest equipament es permetrà el bany de 1.000 persones -habitualment era de 3.000 entre setmana i més de 4.000 el cap de setmana- per torn i 200 a la resta de la ciutat. Ha subratllat que hi haurà "monitoratge de les piscines per evitar qualsevol risc". El fet que hi hagi torns, a més d'ampliar l'accés a la població, també s'utilitzarà per fer tasques de desinfecció dels espais durant el tancament del migdia. 

En relació a la piscina de Ca n'Oriac, l'alcaldessa ha comentat que s'espera que la setmana del 20 juliol ja pugui estar operativa, ja que actualment s'estan ultimant uns treballs de millora.