El rastre de la Covid-19 al Taulí: darrer pacient en planta i a l'UCI

En l'última setmana ha mort una persona pel virus al centre hospitalari

Les instal·lacions del Taulí, des de l'aire
Les instal·lacions del Taulí, des de l'aire | Juanma Peláez
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 21:16h
L'Hospital Parc Taulí tancarà juny amb pràcticament ni rastre de la Covid-19. Aquest dilluns, segons ha detallat el mateix hospital, només queda un pacient a planta i un altre ingressat a l'UCI. Així, seran els dos últims després de més de tres mesos i que va viure els moments més tensos entre finals de març i principis d'abril.

És la meitat dels usuaris que hi havia a les portes de la verbena de Sant Joan i en què, com a mínim, en 14 dies no s'havien produït defuncions. En aquest sentit, només se n'ha registrat una en l'última setmana. 
 
 
D'aquesta manera, el sisè mes de l'any tancarà al Taulí, amb tota probabilitat, amb set decessos. Gairebé tres vegades menys que al maig o pràcticament 20 vegades menys que a l'abril, quan es va arribar al màxim. Va ser en aquest mes quan es va assolir el pic, amb 631 ingressats a l'hospital, 64 dels quals a l'UCI. 

 
 
 
Gairebé 1.500 altes 

Fins al 18 de maig, l'hospital ha donat d'alta -incloses les domiciliàries- a 1.433 pacients. En total 124 aquest mes. En aquest cas, i per estadística, ha estat en un grau menor, ja que a l'abril va experimentar una pujada exponencial, més d'un miler, és a dir, gairebé el 75% del total.