La Policia de Sabadell sorprèn una cursa il·legal a Can Roqueta

Denuncien dos conductors per conducció temerària i un altre per no disposar de l'ITV

Agents de la Policia Municipal de Sabadell
Agents de la Policia Municipal de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
29 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:29h
La Policia Municipal de Sabadell va sorprendre una cursa il·legal que s'havia organitzar al polígon de Can Roqueta. El cos va rebre l'avís a les 23.55 hores del passat divendres que al carrer Can Manent hi havia una concentració de turismes i motocicletes. 

Tal com ha precisat el cos "podien concentrar-se centenars de persones" que ocupaven la via pública per observar aquesta reunió de vehicles. Tres unitats de la Policia es van desplaçar fins al lloc per aturar aquesta trobada.

En veure la presència policial es va desfer la concentració i els agents van denunciar dos conductors, de 28 i 23 anys, per conducció temerària, ja que els van identificar fent virolles i derrapatges quan fugien del lloc. 

A més, també van denunciar un vehicle per no disposar de la ITV en vigor i van aconseguir fer la prova d'alcoholèmia a dues persones, que van donar un resultat negatiu.

No és la primera vegada que aquest polígon industrial, situat a l'est de la ciutat, és escenari d'aquest tipus de curses il·legals. A finals de 2019, la Policia de Sabadell va interposar una cinquantena de sancions i va detectar una concentració d'uns 200 vehicles.