coronavirus

Consulta la programació de la Festa Major de Barberà de la «nova normalitat»

Arrenca aquest divendres i s'allargarà fins diumenge

per NacióSabadell , 2 de juliol de 2020 a les 16:00 |
La Festa Major de Barberà se celebra habitualment a principis de juliol. Enguany, i a causa de la crisi per la Covid-19, s'ha decidit cancel·lar, però en el seu lloc s'ha organitzat "Barberà Festinada 2020". A partir d'aquest divendres i fins diuemenge hi ha programades diverses activitats, la majoria en streaming.

Tot i el domini de l'online, hi haurà actes itinerants i presencials, amb aforament controlat i que ho permeti. Hi haurà programació infantil amb màgia cinema a la fresca, concerts per al públic juvenil, i també actuacions musicals per al públic adult, amb un grup tribut a ABBA i Hotel Cochambre. La cultura popular tindrà el seu espai, amb sardanes i havaneres, entre d'altres propostes.


Els actes a espais com la Sala Celler i Pati de la Torre d’en Gorgs, Sala Gran del Teatre Municipal Cooperativa i La Nau, hauran de fer-se amb reserva prèvia, a través de l'aplicació mòbil. Totes les activitats mantindran les mesures sanitàries.

L'alcalde de la localitat, Xavier Garcés, ha assegurat que aquesta agenda "servirà d'homenatge per a totes aquelles persones que han estat en primera línia" des de l'activació de l'estat d'alarma -activat el 14 de març.


Consulta totes les activitats programades: aquí

 

Participació