Passos de vianants irisats com a mostra «d'orgull» LGTBI

S'han pintat sis a l'eix nord-sud de la ciutat

El pas de vianants de la Rambla, davant dels cinemes Imperial
El pas de vianants de la Rambla, davant dels cinemes Imperial | Albert Hernàndez
NacióSabadell
26 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:55h
Aquest diumenge se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI i en el marc d'aquesta jornada, l'Ajuntament de Sabadell ha pintat diversos passos de vianants de la localitat amb la bandera irisada. Una mostra "visible" del "compromís de la ciutat amb la diversitat sexual i de gènere".

Una acció duta a terme en sis passos de vianants ubicats a l’eix nord-sud de Sabadell: avinguda de Matadepera -a l'altura de la plaça del Pi-, avinguda de la Concòrdia - amb el carrer de la Mare de les Aigües-, carrer de Vilarrúbias -plaça de les Dones del Tèxtil, Rambla -davant dels cinemes Imperial-, avinguda de Barberà - a l'altura de la plaça de Montserrat Roig- i a la plaça de la Creu de Barberà.
 

La bandera irisada a la plaça de les Dones del Tèxtil Foto: Albert Hernàndez


La pintada dels passos de vianants forma part se suma a una altra iniciativa colorida, inaugurada la setmana passada, amb la un grafit dedicat a la commemoració i reivindicació dels drets LGTBI, a tocar de l'Hospital Parc Taulí.

Tot plegat forma part del programa d’activitats “Ventilem Els Armaris! Sabadell amb els drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersex”, coordinat des del consistori i la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI. Precisament, aquest diumenge es posarà punt i final, i també es retirarà, en principi, tant la bandera irisada com la trans, que es troben a la façana de la plaça Doctor Robert.