«Barberà Festinada 2020», la Festa Major de Barberà de la «nova normalitat»

Se celebrarà del 3 al 5 de juliol

Els castellers pujant al balcó de l'Ajuntament de Barberà
Els castellers pujant al balcó de l'Ajuntament de Barberà
NacióSabadell
28 de juny del 2020
La Festa Major de Barberà se celebra habitualment a principis de juliol. Enguany, i a causa de la crisi per la Covid-19, s'ha decidit cancel·lar, però en el seu lloc s'ha organitzat "Barberà Festinada 2020". Del 3 al 5 de juliol hi ha programades diverses activitats, la majoria en streaming.

Tot i el domini de l'online, hi haurà actes itinerants i presencials, amb aforament controlat i que ho permeti. Hi haurà programació infantil amb màgia cinema a la fresca, concerts per al públic juvenil, i també actuacions musicals per al públic adult, amb un grup tribut a ABBA i Hotel Cochambre. La cultura popular tindrà el seu espai, amb sardanes i havaneres, entre d'altres propostes.

Els actes a espais com la Sala Celler i Pati de la Torre d’en Gorgs, Sala Gran del Teatre Municipal Cooperativa i La Nau, hauran de fer-se amb reserva prèvia, a través de l'aplicació mòbil. Totes les activitats mantindran les mesures sanitàries.

L'alcalde de la localitat, Xavier Garcés, ha assegurat que aquesta agenda "servirà d'homenatge per a totes aquelles persones que han estat en primera línia" des de l'activació de l'estat d'alarma -activat el 14 de març-