GRÀFICS Una desena de dies sense defuncions i quatre ingressats: així es troba el Taulí a una setmana de tancar juny

Reducció dràstica aquest mes de la incidència del virus

L'Hospital Parc Taulí de Sabadell, vist des de l'aire
L'Hospital Parc Taulí de Sabadell, vist des de l'aire | Juanma Peláez
25 de juny del 2020
L'Hospital Parc Taulí està a punt de quedar alliberat de pacients amb la Covid-19. En aquest mes de juny, com a mínim, en 14 dies no s'han registrat defuncions, amb dades facilitades pel centre sanitari fins aquest 23 de juny. En total, hi ha quatre usuaris, repartits, a parts iguals, entre planta i l'UCI. 

L'acumulació de dies sense morts són més del doble que al maig. En total hi ha hagut 363 decessos, sis dels quals aquest juny. Una rebaixa considerable, comparat amb els dos mesos precedents: 29 al maig i 170 a l'abril

Amb l'arrencada del sisè mes de l'any, a l'hospital hi havia 40 persones i, a una setmana de tancar-lo, n'hi ha quatre. Una reducció del 90% i que pràcticament es replica amb els usuaris de l'UCI, que ho ha fet en un 77%, passant de nou a dos. 
 
 
 

Gairebé 1.500 altes 

Fins al 18 de maig, l'hospital ha donat d'alta -incloses les domiciliàries- a 1.433 pacients. En total 124 aquest mes. En aquest cas, i per estadística, ha estat en un grau menor, ja que a l'abril va experimentar una pujada exponencial, més d'un miler, és a dir, gairebé el 75% del total. 
 
 
 
 

*La reducció d'altes del 15 al 18 de maig és per, segons el Taulí, i després d'una revisió, un ajust a la base de dades*