Sabadell instal·larà nous aparcaments per a bicicletes i en reformarà uns altres

Destinarà gairebé 80.000 euros

Una bicicleta
Una bicicleta | Juanma Peláez
NacióSabadell
24 de juny del 2020
L'Ajuntament de Sabadell ha aprovat l’adjudicació del contracte de les obres d'instal·lació, millora i senyalització dels aparcaments de bicicleta a l'espai públic. Així, n'instal·larà de nous a diferents punts de la ciutat i es substituiran d'actuals.

En concret, es posaran 19 de nous i es reemplaçaran 38 aparcaments que ja hi ha instal·lats pels models de barra en U, els quals permeten lligar les dues rodes i el quadre d’una bicicleta. A més, en alguns casos es reubicaran les unitats d’aparcament a llocs més visibles i segurs.

També, molts dels aparcaments, es reforçaran amb nova senyalització vertical. A partir d’aquí, també es podran traslladar aparcaments a l’interior d’equipaments, principalment centres educatius. I es facilitarà la localització i identificació dels aparcaments mitjançant una senyalització clara a 100 emplaçaments diferents. Hi ha 79.095,10 euros per aquesta tasca, que durà a terme Lacroix City Centro, Sau. 

Actualmanet, a la ciutat hi ha 308 espais d’aparcament ciclista instal·lats a la via pública, amb un total de 2.814 places. Tot plegat, és un projecte del Pla Director de la Bicicleta.