Els CAP de Sabadell, oberts a l'estiu

El CAP Gràcia tornarà a estar actiu, després de més de tres mesos

Accés al CAP Gràcia de Sabadell
Accés al CAP Gràcia de Sabadell | Albert Hernàndez
NacióSabadell
22 de juny del 2020
Els CAP de Sabadell tornaran a estar oberts aquest estiu, per tal de "donar la resposta adequada a les necessitats" de la ciutadania. El Departament de Salut ha ideat un pla per aquest període de l'any, però adaptat al context de la Covid-19. 

En aquest sentit, s'ha tingut en compte el descans dels professionals sanitaris, després de la "intensa activitat" que han hagut d'afrontar en els darrers mesos. Salut hi ha destinat 7,7 milions d'euros a l'atenció primària, dels quals 171.185 euros per "reforçar" aquest servei a la capital vallesana. 

Això es traduirà en què el CAP Gràcia, tancat des de l'activació de l'estat d'alarma, reobrirà al matí i també "permetrà anar consolidant la seva cartera de serveis habitual, més l’atenció a la patologia del coronavirus" i s'espera que al setembre es podrà fer l’obertura en l’horari complet.

El CAP Concòrdia, un altre dels punts d'atenció que ha alterat la seva activitat habitual, acollint únicament la pediàtrica, podrà tornar a la normalitat el mes de setembre. Tot i així, des de Salut s'ha advertit que aquestes actuacions estan subjectes "a la situació epidemiològica dins de l’entorn d’emergència sanitària actual".