coronavirus

Aquests són els casals d'estiu que hi haurà a Sabadell

Hi haurà grups més reduïts i es complirà les mesures de seguretat establertes

per NacióSabadell , 21 de juny de 2020 a les 11:00 |
Imatge d'arxiu d'infants anant a la Bassa | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tot i que aquest final de curs és atípic, amb tots els estudiants treballant l'últim trimestre des de casa i de forma telemàtica. Tampoc hi ha hagut un comiat de la temporada com és habitual, malgrat aquesta alteració, una de les activitats de l'estiu per als infants, els casals sí que s'organitzaran. 

Totes aquestes propostes compleixen amb les mesures de seguretat marcades per la Generalitat per la situació provocada pel coronavirus. Per això, els grups seran més reduïts i el material s'haurà de dur de casa, a més de mantenir les distàncies socials. A la vegada que es reforçarà la neteja i la desinfecció dels espais.  


A la ciutat torna haver-hi les entitats (Grup d’Esplai Xivarri, Associació Juvenil L’Esquitx, Centre d’Esplai Tuka-Tuka, CAE La Llar del Vent, Grup d’Esplai La Masia, Moviment d’Esplai del Vallès, Village Niu, Associació Esportiva Can Deu, Esplai La Rialla, la Greska-L’Estrep, Esplai L’Esparver, Esplai La Baldufa, Associació L’Escotilló, Centre d’Esplai La Teranyina, Centre Juvenil Salesians, Club Falcons, Esplai Can Colapi, Esplai La Ganyota, La Taca, Ludoteca Margarida Bedós, Fundació Idea i Moviment d’Esplai del Vallès) que han programat oferta als set districtes.

Aquest és el repartiment dels casals d'estius, la majoria en escoles, pels set districtes de Sabadell:
Nostra Llar, La Trama, Joanot Alisanda, Catalunya, Col·legi Salesians, Escola Pia, així com a la Unió Excursionista de Sabadell, Acadèmia Catòlica i Masia de Sant Oleguer.
Creu Alta, Ribatallada, Tarlatana, Samuntada i Tarrés i a l’Esplai La Baldufa.
Can Deu, Roureda, Miquel Carreras i Gaudí.
Cifuentes, Pau Casals, Font Rosella, Mas Boadella i a l’Institut Sabadell.
Escola Arraona i als instituts Pau Vila i Miquel Crusafont.
Escola Joaquim Blume.

 

Participació